Bericht versturen
Thuis ProductenAntirutting-Additief

De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag

Certificaat
China Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd. certificaten
China Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De toepassing van asfaltadditieven heeft zeer de kosten gedrukt om gewijzigde mengsels te produceren.

—— Rekening Asphalt Plant Manager

Een verscheidenheid van asfaltadditieven met verschillende functies maken ons meer verschillende projecten van de wegwerken winnen!

—— John-weg Contractant

Het multifunctionele wijzigingsmateriaal laat ons bedrijf toe om hoog viscositeit gewijzigd bitumen naast polymeer gewijzigd bitumen te produceren, dat voor meer projecten geschikt is.

—— Leverancier Ahmed-PMB

De volledige waaier van de wegen onderhoudsmaterialen vergemakkelijkt mijn het kopen proces en voldoet aan mijn het kopen behoeften in één einde.

—— Sam-Road Maintenance Company

Een volledige waaier van krachtig de wegen onderhoudsmateriaal en een professioneel technisch team maakt mijn zaken groter en meer vlot.

—— Mat-machinesverdeler

Ik ben online Chatten Nu

De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag

De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag
De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag

Grote Afbeelding :  De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZhongTian
Certificering: SDS, CNAS
Modelnummer: Zta-Ra
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 15 ton
Prijs: USD$1000-2500/ton
Verpakking Details: 3kgs of 4kgs per heet-smeltingszak, 24 kg per zak. 15 ton per 20 voet container. 27 ton per 40 voet
Levertijd: 5-25 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 6000 Ton per Jaar

De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag

beschrijving
Andere naam: Antirut additive/anti-Rutting Agent Dosering: Kleine dosering, hogere prestaties
Stabiliteit: Hoog Gebruik: Eenvoudig
Kleur: Zwart Grootte: 35mm
Hoog licht:

Additief van de weg het concrete antibarst

,

Additief van de bovenlaag het concrete antibarst

,

reparatie 9002 van de asfaltweg 88 4

 
 

Van de de Bovenlaag Middenlaag van weg de Hoogwaardige Wegen anti-Rutting Agent van Antirut additive

Asfaltbestrating met lange levensuur

 

1. Beschrijving

    Zta-Ra anti-RUTTING Asphalt Additives is een krachtige bepaling van het asfaltmengsel die aan het gewijzigde proces van de asfaltverwerking superieur is, in het bijzonder verbeterde de prestaties van wegdek van lage temperatuurweerstand, anti-waterverlies, anti-ruttings. En beduidend verhoogd Marshall Stability van het Asfalt, verbeter de coëfficiënt van de lage temperatuur buigende spanning, en onderdompelingsstabiliteit.


Van de de Bovenlaag Middenlaag van weg die is de Hoogwaardige Wegen anti-Rutting Agent van Antirut additive een asfaltadditief uit een verscheidenheid van geraffineerde polymeerpolymeren wordt samengesteld, en het verbetert zeer de stabiliteit op hoge temperatuur van het asfalt door versterkt tackifying, vullend, en asfalteert elastische terugwinning, en een grote verbetering en een verhoging van de de waterstabiliteit en weerstand van de lage temperatuurbarst van het asfaltmengsel.

 

2. Technische Onderzoek & Vereisten
 

Specificatie:

 

Punt

Eenheid

Index

Deeltjesgrootte

mm

35mm

Dichtheid

g/cm ³

≤1.00

Smeltende Index

g/10min

≥1.00

Ash Content

%

≤5

 

              De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag 0

Verpakking:
3kgs of 4kgs per heet-smeltingszak, 24 kg per zak.
500KGS/TON VAN ZAK, 25KGS/BAG, OF ALS CUSTOMZIED
Het laden:
15 ton per 20 voet container. 27 ton per 40 voet container.

Opslag:

Het anti-Rutting additief van ZTA kan bij kamertemperatuur worden opgeslagen.

Vervoer:

Geschikt te vervoeren, geen behoefte speciaal voertuig

 

3. Voordelen

 

1. Het dik maken effect:

Wanneer het asfaltmengsel zich mengt, toevoegend het anti-Rutting additief van ZTA om het het volledige smelten te maken; ZTA combineerde voldoende met asfalt om met hoge weerstand en de stabiliteit van hard gemaakte structuur te vormen. Dit verbetert het zacht wordende punt van asfalt, versterkt asfaltconsistentie, vermindert gevoeligheid aan temperatuurvariatie.

2. Bindmiddeleneffect:

Het anti-rutting additief van ZTA is met een laag bedekt op de gezamenlijke oppervlakte na het smelten, zal het tot het plakken binnen het granulometrische skelet leiden. Dat maakt de structuur van de stal van het asfaltmengsel.

3. Hardend effect:

Het anti-Rutting additief van ZTA reageert met asfalt na het smelten, dus waren de elastische terugwinningseigenschappen van asfalt beter, bijgevolg staat het een significante verhoging van hardheid van asfaltmengsel toe. Bij op hoge temperatuur, ZTA kan het anti-rutting additief de weg maken om elasticiteit te herstellen, de misvorming van de asfaltbestrating verbeteren.

4. Het blokkeren effect:

Na het smelten, trekt een deel van het anti-rutting additief van ZTA in plastic vezel op het proces om zich te mengen, heeft het asfaltmengsel goede adhesie tussen complexen en het bindmiddel. De polymeervezels vormen de netwerkstructuur die in bindmiddel, de flexibiliteit van asfaltmengsel verbeteren.

5. Het doseren door hoeveelheid dat moet worden veroorzaakt.

Het vergemakkelijkt het gebruik van vele kleine partijprojecten, en vergemakkelijkt gebruik en opslag over lange afstand.

6. Voor allerlei oppervlakte en basislagen.

7. Betere economische kosten.

Verlaat het productieproces van gewijzigd bitumen om kosten te drukken, en er is geen behoefte om gewijzigd materiaal te huren of te kopen. De goede wegtoepassingen drukken de wegen onderhoudskosten.

8. Milieuvriendelijker.

De weglating van het proces van de bitumenwijziging bespaart energie. De geschikte heet-smelting verpakking vermindert plastic afval.

 

4. Bereik Application

 
Van de de Bovenlaag Middenlaag van weg wordt de Hoogwaardige Wegen anti-Rutting Agent van Antirut additive hoofdzakelijk gebruikt in de midden, hogere en lagere lagen van de bouw van de asfaltbestrating en onderhoudstechniek voor allerlei oppervlakte en basislagen. Zta-Ra het additief van het de bestratingsasfalt van het zware ladingsverkeer wordt wijd gebruikt in bergachtige wegen, vooral op bergopwaartse secties, op zwaar werk berekende secties, kruispunten, bushavens, wegen en hoogwaardige wegen, luchthavenbanen, gemeentelijke wegen, busstroken, containeryards, diverse herstelde bestratingen. , en de toevoeging van asfalt concrete bestrating, enz., vooral geschikt voor gebieden op hoge temperatuur.

Oprijlaan

Landingsbaan

Busstroken

Weg

 

De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag 1  De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag 2

 

De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag 3  De Concrete Antibarst Bijkomende Antirut additive asphalt road repair van de wegbovenlaag 4

 

 

5. Bedrijfsinformatie

 

    Co. van weg-Technologie van Peking Zhongtian, Ltd is de Raad van beheer van het Vervoersvereniging van China en Vervoerscomité van Technologische de Marktvereniging van China, met deskundig technisch R&D-team, ononderbroken innovatiecapaciteit, rijke techniekervaring en voldoende capaciteit. Ook namen wij aan aangewezen weg deel de materiële industrie standaardcertificaten.

 

                             Zta-Ra anti-rutting asfaltadditief voor zware ladingsverkeer en busstroken 5

Contactgegevens
Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Shakiya

Tel.: 86-15032577974

Fax: 0086-010-6789-3003

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)