Bericht versturen
Thuis ProductenAntirutting-Additief

Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen

Certificaat
China Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd. certificaten
China Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De toepassing van asfaltadditieven heeft zeer de kosten gedrukt om gewijzigde mengsels te produceren.

—— Rekening Asphalt Plant Manager

Een verscheidenheid van asfaltadditieven met verschillende functies maken ons meer verschillende projecten van de wegwerken winnen!

—— John-weg Contractant

Het multifunctionele wijzigingsmateriaal laat ons bedrijf toe om hoog viscositeit gewijzigd bitumen naast polymeer gewijzigd bitumen te produceren, dat voor meer projecten geschikt is.

—— Leverancier Ahmed-PMB

De volledige waaier van de wegen onderhoudsmaterialen vergemakkelijkt mijn het kopen proces en voldoet aan mijn het kopen behoeften in één einde.

—— Sam-Road Maintenance Company

Een volledige waaier van krachtig de wegen onderhoudsmateriaal en een professioneel technisch team maakt mijn zaken groter en meer vlot.

—— Mat-machinesverdeler

Ik ben online Chatten Nu

Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen

Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen
Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen

Grote Afbeelding :  Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZhongTian
Certificering: SDS, CNAS
Modelnummer: Zta-Ra
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 15 ton
Prijs: USD$1000-2500/ton
Verpakking Details: 3kgs of 4kgs per heet-smeltingszak, 24 kg per zak. 15 ton per 20 voet container. 27 ton per 40 voet
Levertijd: 5-25 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 60000 ton per jaar

Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen

beschrijving
Andere naam: De Bijkomende/Hoge Modulus van antirutting Dosering: 0,2% - 0,4% van asfaltmengsel
Stabiliteit: Hoog Gebruik: Eenvoudig
Toepassing: Upplerlaag, middenlaag, basislaag Het gebruiken van manier: Direct zich mengt in asfaltmxiture
Hoog licht:

Het antirutting-bindmiddel van het asfaltcement

,

het bindmiddelen Hoge Modulus van het asfaltcement

,

Asphalt Modifiers voor Gemeentelijke Wegen

 
 

De Bijkomende Hoge Modulus Asphalt Additives Prevent Rutting van antirutting op Gemeentelijke Wegen

Asfaltbestrating met lange levensuur

 

1. Beschrijving

 
Zta-Ra het Antirutting-Additief de Hoge Modulus Asphalt Additives Prevent Rutting op Gemeentelijke Wegen in het hiaat van het assemblageskelet tijdens wegdek het vormen wordt gevuld, verbetert het skeleteffect van het asfalt, en verbetert de capaciteit van het asfalt om lading te weerstaan. De polymeren in zta-Ra worden gedeeltelijk geborsteld in het het mengen zich procédé om een plastic vezel te vormen, en kruisverbinding in het assemblageskelet, zodat de bestrating een grote elastische terugwinningsfunctie bij een hogere temperatuur heeft, daardoor verminderend het risico van permanente misvorming van de gevormde asfaltbestrating.

 

Zta-Ra wordt de Bijkomende Hoge Modulus Asphalt Additives Prevent Rutting van Antirutting op Gemeentelijke Wegen toegevoegd aan het asfaltmengsel van de bestrating, en in de midden en lagere lagen van de wegbestrating hoofdzakelijk gebruikt (in de bestratingsstructuur, heeft de middenlaag de grootste graad van het rutting van misvorming, die aan op hoge temperatuur van de middenlaag toe te schrijven is en het ook op de oppervlakte van de bestrating wegens de grootste scheerbeurtspanning kan worden gebruikt. Het kan de modulus van het asfaltmengsel beduidend verhogen, daardoor verbeterend de rutting weerstand, misvormingsweerstand op hoge temperatuur en moeheidsweerstand van de bestrating van het asfaltmengsel. En de waterstabiliteit en lage temperatuurbarstweerstand van het mengsel is ook beter.

 

2. Technische Onderzoek & Vereisten
 

Specificatie:

 

 

Punt

Eenheid

Index

Deeltjesgrootte

mm

35mm

Dichtheid

g/cm ³

≤1.00

Smeltende Index

g/10min

≥1.00

Ash Content

%

≤5

 

 

                       Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen 0

Verpakking:
3kgs of 4kgs per heet-smeltingszak, 24 kg per zak.
500KGS/TON VAN ZAK, 25KGS/BAG, OF ALS CUSTOMZIED
Het laden:
15 ton per 20 voet container. 27 ton per 40 voet container.

Opslag:

Het anti-Rutting additief van ZTA kan bij kamertemperatuur worden opgeslagen.

Vervoer:

Geschikt te vervoeren, geen behoefte speciaal voertuig

 

 Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen 1 Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen 2

3. Voordelen

Het effect van de misvormingsterugwinning: de elastische component van het anti-rutting additief heeft de functie van elastically het terugkrijgen van het misvormde deel van de bestrating bij hogere temperaturen, waarbij de misvorming van de gevormde asfaltbestrating wordt verminderd.

 

Gezamenlijk viscositeit-stijgend effect: het anti-rutting additief is eerst droog gemengd die met het complex, en gedeeltelijk op de oppervlakte van het complex wordt gesmolten een film te vormen, die de adhesie van het complex verbetert, dat aan pre-wijzigt het complex gelijkwaardig is.


Gewijzigd asfalteffect: tijdens het natte het mengen zich en vervoersprocédé, wordt het anti-rutting additief gedeeltelijk opgelost of in het asfalt gezweld om een cementereneffect te vormen, om de gevolgen te bereiken van de asfaltwijziging zoals het verhogen van de zacht wordend punttemperatuur, het verhogen van de viscositeit, en het verminderen van de hittegevoeligheid, om de weerstand van de asfaltmengsel Betere bestrating tegen penetratie en waterschade te maken.
 
Vezelversterking: het microcrystalline gebied door het polymeer wordt gevormd heeft aanzienlijke stijfheid, die gedeeltelijk in plastic vezels tijdens het het mengen zich procédé, en bruggen en kruisverbindingen in het gezamenlijke skelet wordt getrokken om vezelversterking te vormen die.

 

4. Bereik Application

 
Wordt de Bijkomende Hoge Modulus Asphalt Additives Prevent Rutting van antirutting op Gemeentelijke Wegen hoofdzakelijk gebruikt in de midden, hogere en lagere lagen van de bouw van de asfaltbestrating en onderhoudstechniek voor allerlei oppervlakte en basislagen.

* Op zwaar werk berekende gekanaliseerde verkeerswegen, lange en steile wegen, en wegen op bergachtige en zware heuvelige gebieden met meer scherpe bochten, die strenger door rutting worden beschadigd.
* Secties met zwaar verkeer en zware lading.
* Belangrijke wegsgedeeltes zoals wegen, kruispunten, luchthavenbanen, en gemeentelijke verkeersaders.

 

Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen 3  Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen 4

 

Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen 5  Antirutting Asphalt Cement Binder High Modulus verhindert Rutting voor Gemeentelijke Wegen 6

 

 

 

5. Bedrijfsinformatie

 

    Co. van weg-Technologie van Peking Zhongtian, Ltd is de Raad van beheer van het Vervoersvereniging van China en Vervoerscomité van Technologische de Marktvereniging van China, met deskundig technisch R&D-team, ononderbroken innovatiecapaciteit, rijke techniekervaring en voldoende capaciteit. Ook namen wij aan aangewezen weg deel de materiële industrie standaardcertificaten.

 

                             Zta-Ra anti-rutting asfaltadditief voor zware ladingsverkeer en busstroken 5

 

Contactgegevens
Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Shakiya

Tel.: 86-15032577974

Fax: 0086-010-6789-3003

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)