Bericht versturen
Thuis ProductenAntirutting-Additief

Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders

Certificaat
China Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd. certificaten
China Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De toepassing van asfaltadditieven heeft zeer de kosten gedrukt om gewijzigde mengsels te produceren.

—— Rekening Asphalt Plant Manager

Een verscheidenheid van asfaltadditieven met verschillende functies maken ons meer verschillende projecten van de wegwerken winnen!

—— John-weg Contractant

Het multifunctionele wijzigingsmateriaal laat ons bedrijf toe om hoog viscositeit gewijzigd bitumen naast polymeer gewijzigd bitumen te produceren, dat voor meer projecten geschikt is.

—— Leverancier Ahmed-PMB

De volledige waaier van de wegen onderhoudsmaterialen vergemakkelijkt mijn het kopen proces en voldoet aan mijn het kopen behoeften in één einde.

—— Sam-Road Maintenance Company

Een volledige waaier van krachtig de wegen onderhoudsmateriaal en een professioneel technisch team maakt mijn zaken groter en meer vlot.

—— Mat-machinesverdeler

Ik ben online Chatten Nu

Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders

Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders
Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders

Grote Afbeelding :  Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZhongTian
Certificering: SDS, CNAS
Modelnummer: Zta-Ra
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 15 ton
Prijs: USD$1000-2500/ton
Verpakking Details: 3kgs of 4kgs per heet-smeltingszak, 24 kg per zak. 15 ton per 20 voet container. 27 ton per 40 voet
Levertijd: 5-25 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 60000 ton per jaar

Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders

beschrijving
Andere naam: De anti-Rutting Agent van Asphalt Modifier Road Dosering: 0,2% - 0,4% van asfaltmengsel
Stabiliteit: Hoog Gebruik: Eenvoudig
Toepassing: Het mengen zich in asfaltinstallaties Geschikte weg: Al Asphalt Road
Hoog licht:

De versieagent van het Verkeersader milieuvriendelijke asfalt

,

Het mengen van de milieuvriendelijke agent van de asfaltversie

,

polymeer gewijzigde asfaltbindmiddelen

 
 

De gemeentelijke Bestrating Speciaal Asphalt Modifier Rut Resistance van de Verkeersader anti-Sleur

Asfaltbestrating met lange levensuur

 

1. Beschrijving

    De problemen op hoge temperatuur zoals het rutting, verplaatsing en omwenteling zijn de ernstigste voor bitumineuze bestrating van stedelijke wegen. Vooral, dergelijke problemen bij kruispunten en vaste plaatsen waar de bushalte, bijvoorbeeld, BRT, de dienstbevoegdheid en het leven grotendeels van wegen beïnvloedt. De toepassing van anti-rutting asfaltmengsel beoogt hoofdzakelijk het verminderen van spanning en misvorming door bitumineus beton onder effect van voertuiglading wordt geproduceerd, die resten verminderen die niet in misvorming kunnen worden teruggekregen, verbeterend de capaciteit van bitumineuze bestrating om zich tegen misvorming onder generatie op hoge temperatuur te verzetten en het vertragen van het rutting. die Het anti-Rutting het asfaltmengsel van ZTA verwijst naar het asfaltmengsel waar het anti-rutting additief door droge methode wordt toegevoegd en de stabiliteit op hoge temperatuur beter is.


De Gemeentelijke Bestrating Speciaal Asphalt Modifier Rut Resistance wordt van de de Verkeersader anti-Sleur van ZTA toegevoegd aan het asfaltmengsel van de bestrating, en in de midden en lagere lagen van de wegbestrating hoofdzakelijk gebruikt (in de bestratingsstructuur, heeft de middenlaag de grootste graad van het rutting van misvorming, die aan op hoge temperatuur van de middenlaag toe te schrijven is en het ook op de oppervlakte van de bestrating wegens de grootste scheerbeurtspanning kan worden gebruikt. Het kan de modulus van het asfaltmengsel beduidend verhogen, daardoor verbeterend de rutting weerstand, misvormingsweerstand op hoge temperatuur en moeheidsweerstand van de bestrating van het asfaltmengsel. En de waterstabiliteit en lage temperatuurbarstweerstand van het mengsel is ook beter.
 
   
 
 

2. Technische Onderzoek & Vereisten
 

Specificatie:

 

 

Punt

Eenheid

Index

Deeltjesgrootte

mm

35mm

Dichtheid

g/cm ³

≤1.00

Smeltende Index

g/10min

≥1.00

Ash Content

%

≤5

    

 

  Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders 0

Verpakking:
3kgs of 4kgs per heet-smeltingszak, 24 kg per zak.
500KGS/TON VAN ZAK, 25KGS/BAG, OF ALS CUSTOMZIED
Het laden:
15 ton per 20 voet container. 27 ton per 40 voet container.

Opslag:

Het anti-Rutting additief van ZTA kan bij kamertemperatuur worden opgeslagen.

Vervoer:

Geschikt te vervoeren, geen behoefte speciaal voertuig

 

 Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders 1 Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders 2

3. Voordelen

 

Gewijzigd asfalteffect: tijdens het natte het mengen zich en vervoersprocédé, wordt het anti-rutting additief gedeeltelijk opgelost of in het asfalt gezweld om een cementereneffect te vormen, om de gevolgen te bereiken van de asfaltwijziging zoals het verhogen van de zacht wordend punttemperatuur, het verhogen van de viscositeit, en het verminderen van de hittegevoeligheid, om de weerstand van de asfaltmengsel Betere bestrating tegen penetratie en waterschade te maken.

Vezelversterking: het microcrystalline gebied door het polymeer wordt gevormd heeft aanzienlijke stijfheid, die gedeeltelijk in plastic vezels tijdens het het mengen zich procédé, en bruggen en kruisverbindingen in het gezamenlijke skelet wordt getrokken om vezelversterking te vormen die.

Het effect van de misvormingsterugwinning: de elastische component van het anti-rutting additief heeft de functie van elastically het terugkrijgen van het misvormde deel van de bestrating bij hogere temperaturen, waarbij de misvorming van de gevormde asfaltbestrating wordt verminderd.
 

Gezamenlijk viscositeit-stijgend effect: het anti-rutting additief is eerst droog gemengd die met het complex, en gedeeltelijk op de oppervlakte van het complex wordt gesmolten een film te vormen, die de adhesie van het complex verbetert, dat aan pre-wijzigt het complex gelijkwaardig is.

 

 

4. Bereik Application

 
Anti-Rutting Kruispunten van de Agentenheavy load road van Asphalt Modifier Road de anti-Rutting wordt hoofdzakelijk gebruikt in de midden, hogere en lagere lagen van de bouw van de asfaltbestrating en onderhoudstechniek voor allerlei oppervlakte en basislagen.

* Op zwaar werk berekende gekanaliseerde verkeerswegen, lange en steile wegen, en wegen op bergachtige en zware heuvelige gebieden met meer scherpe bochten, die strenger door rutting worden beschadigd.
* Secties met zwaar verkeer en zware lading.
* Belangrijke wegsgedeeltes zoals wegen, kruispunten, luchthavenbanen, en gemeentelijke verkeersaders.

 

Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders 3  Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders 4

 

Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders 5  Gemeentelijke Verkeersader Milieuvriendelijk Asphalt Release Agent Asphalt Binders 6

 

 

 

5. Bedrijfsinformatie

 

    Co. van weg-Technologie van Peking Zhongtian, Ltd is de Raad van beheer van het Vervoersvereniging van China en Vervoerscomité van Technologische de Marktvereniging van China, met deskundig technisch R&D-team, ononderbroken innovatiecapaciteit, rijke techniekervaring en voldoende capaciteit. Ook namen wij aan aangewezen weg deel de materiële industrie standaardcertificaten.

 

                             Zta-Ra anti-rutting asfaltadditief voor zware ladingsverkeer en busstroken 5

Contactgegevens
Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Shakiya

Tel.: 86-15032577974

Fax: 0086-010-6789-3003

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)