Bericht versturen
Thuis ProductenAntirutting-Additief

Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen

Certificaat
China Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd. certificaten
China Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De toepassing van asfaltadditieven heeft zeer de kosten gedrukt om gewijzigde mengsels te produceren.

—— Rekening Asphalt Plant Manager

Een verscheidenheid van asfaltadditieven met verschillende functies maken ons meer verschillende projecten van de wegwerken winnen!

—— John-weg Contractant

Het multifunctionele wijzigingsmateriaal laat ons bedrijf toe om hoog viscositeit gewijzigd bitumen naast polymeer gewijzigd bitumen te produceren, dat voor meer projecten geschikt is.

—— Leverancier Ahmed-PMB

De volledige waaier van de wegen onderhoudsmaterialen vergemakkelijkt mijn het kopen proces en voldoet aan mijn het kopen behoeften in één einde.

—— Sam-Road Maintenance Company

Een volledige waaier van krachtig de wegen onderhoudsmateriaal en een professioneel technisch team maakt mijn zaken groter en meer vlot.

—— Mat-machinesverdeler

Ik ben online Chatten Nu

Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen

Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen
Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen

Grote Afbeelding :  Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZhongTian
Certificering: SDS, CNAS
Modelnummer: Zta-Ra
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 15 ton
Prijs: USD$1000-2500/ton
Verpakking Details: 3kgs of 4kgs per heet-smeltingszak, 24 kg per zak. 15 ton per 20 voet container. 27 ton per 40 voet
Levertijd: 5-25 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 60000 ton per jaar

Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen

beschrijving
Andere naam: Weg anti-Rutting Agent/Asfalt anti-Rutting Agent Dosering: 0,2% - 0,4% van asfaltmengsel
Stabiliteit: Hoog Gebruik: Eenvoudig
Toepassing: Upplerlaag, middenlaag, basislaag Het gebruiken van manier: Direct zich mengt in asfaltmxiture
Hoog licht:

het zwarte Additief van Weg Antirutting

,

Het Bijkomende zwarte poeder van antirutting

,

antistripping agent voor Gemeentelijke Wegensnelwegen

 
 

Anti-Rutting Agent van Asphalt van de weg de anti-Rutting Agent voor Gemeentelijke Wegensnelwegen

Asfaltbestrating met lange levensuur

 

1. Beschrijving

     De temperatuur in de zomer is hoog, en de temperatuur van asfaltbestrating is ook hoog, en er zijn meer dan 60 ° C. Asphalt is hard bij lage temperatuur en zal zijn zacht bij hoge temperaturen. Wanneer het asfalt in de zomer zacht is, zal het wegdek worden misvormd door van het op zwaar werk berekende voertuig te rollen. De wielen worden vaak gerold in plaatsen aan vormsleur, en de ernstige sleur zal verkeersveiligheid beïnvloeden, resulterend in verkeersongevallen. Zta-Ra anti-RUTTING ADDIVES kan maken hard in de zomer asfalteren, en zich effectief tegen de invloed verzetten die van voertuig die, de verschijning van wegsleur, geschikt voor buskanalen, op zwaar werk berekende wegen, wegen, kruispunten, luchthavenbanen, en gemeentelijke verkeersaders, de kruising en andere posities verhinderen rollen.

 

Zta-Ra anti-Rutting Agent van Asphalt van de Weg werd de anti-Rutting Agent ontwikkeld om het rutting van Asfalt te verhinderen. Het is een additief aan het asfaltmengsel en het bestaat uit verscheidene polymere materialen & multifunctionele hulpagenten. Gecombineerd met het asfaltmengsel, verbetert zta-Ra dramatisch de sterkte plakkend tussen de complexen. Zta-Ra toont ook uitstekende stroomweerstand bij een waaier aan op hoge temperatuur.

 

    Zta-Ra anti-RUTTING ASPHALT Additive wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de middenlaag en de bovenlaag van asfaltbestrating. Kleine dosering en significant effect.

 

 

2. Technische Onderzoek & Vereisten
 

Specificatie:

 

 

Punt

Eenheid

Index

Deeltjesgrootte

mm

35mm

Dichtheid

g/cm ³

≤1.00

Smeltende Index

g/10min

≥1.00

Ash Content

%

≤5

 

 

                       Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen 0

Verpakking:
3kgs of 4kgs per heet-smeltingszak, 24 kg per zak.
500KGS/TON VAN ZAK, 25KGS/BAG, OF ALS CUSTOMZIED
Het laden:
15 ton per 20 voet container. 27 ton per 40 voet container.

Opslag:

Het anti-Rutting additief van ZTA kan bij kamertemperatuur worden opgeslagen.

Vervoer:

Geschikt te vervoeren, geen behoefte speciaal voertuig

 

 Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen 1 Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen 2

3. Voordelen

Zta-Ra verbetert de prestaties op hoge temperatuur en de weerstand van waterverlies van asfalt, dat de mogelijkheid vermindert om van bestrooien het op hoge temperatuur in de zomer rutting.

 

Zta-Ra heft de adhesierang van bitumen en steen op, zowel kan het zure gezamenlijke als alkalische complex niveau bereiken 5, die het gebruik van anti-pelt agenten/additieven bewaren, en moet zelfs niet anti-ontdoet van agent/additieven toevoegen.

 

Zta-Ra verbetert skelet van asfaltstructuur en de interactie tussen het asfalt, is maken van het asfaltmengsel strakker en vermindert de doordringbaarheid van het vormende wegdek. Tegelijkertijd, is de capaciteit van het asfalt die de ladingen dragen beter.

 

De vezelversterking van zta-Ra wordt gevormd in het complexenskelet. De polymeervezels vormen een netwerk in het asfalt, versterkt de interactie en overallity van asfaltmengsel.

 

De sterke viscositeit van zta-Ra verhoogt het zacht wordende punt van asfalt, vermindert de gevoeligheid tot temperatuur van asfalt, en verhoogt de adhesie van bitumen tot minerale complexen.

 

4. Bereik Application

 
Zta-Ra anti-Rutting Agent van Asphalt van de Weg wordt de anti-Rutting Agent voor Asphalt Plants en Contractanten hoofdzakelijk gebruikt in de midden, hogere en lagere lagen van de bouw van de asfaltbestrating en onderhoudstechniek voor allerlei oppervlakte en basislagen.

* Op zwaar werk berekende gekanaliseerde verkeerswegen, lange en steile wegen, en wegen op bergachtige en zware heuvelige gebieden met meer scherpe bochten, die strenger door rutting worden beschadigd.
* Secties met zwaar verkeer en zware lading.
* Belangrijke wegsgedeeltes zoals wegen, kruispunten, luchthavenbanen, en gemeentelijke verkeersaders.

 

Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen 3  Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen 4

 

Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen 5  Het zwarte Additief van Weg Antirutting voor Gemeentelijke Wegensnelwegen 6

 

 

5. Bedrijfsinformatie

 

    Co. van weg-Technologie van Peking Zhongtian, Ltd is de Raad van beheer van het Vervoersvereniging van China en Vervoerscomité van Technologische de Marktvereniging van China, met deskundig technisch R&D-team, ononderbroken innovatiecapaciteit, rijke techniekervaring en voldoende capaciteit. Ook namen wij aan aangewezen weg deel de materiële industrie standaardcertificaten.

 

                             Zta-Ra anti-rutting asfaltadditief voor zware ladingsverkeer en busstroken 5 

Contactgegevens
Beijing Zhongtian Road Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Shakiya

Tel.: 86-15032577974

Fax: 0086-010-6789-3003

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)